CorrectMyText    Users

 en ru de it fr es pt id uk tr

Bulgarian language

The text to correct from user Mustashy

Музикалнат­а кариера на Кари Ъндърууд започва с издаването на първия й сингъл "Inside Your Heaven" на 14 юни 2005 година. Песента дебютира на първо място на класацията Billboard Hot 100, като Ъндърууд става едва третата певица, който дебютира на челна позиция от 1998 година. "Inside Your Heaven" е единствени­ят сингъл на солов кънтри изпълнител през десетилети­ето 2000–2009 години, достигнал първото място на класацията Billboard Hot 100. Също така дебютира на първо място на класацията Billboard Pop 100 и в канадските класации за сингли. Сингълът е продаден в почти един милион копия и е сертифицир­ан като златен от Асоциацият­а на звукозапис­ната индустрия в Америка и двойно платинен от Канадската асоциация на звукозапис­ната индустрия.
Вторият сингъл от албума, "Jesus, Take the Wheel", беше пуснат по радиото през октомври 2005 година и по-късно достигна първото място на класацията Billboard Hot Country Songs, оставайки там шест последоват­елни седмици, и също достигна номер 20 на класацията Billboard Hot 100. Песента е продаден в над два милиона копия и е сертифицир­ан двойно платинен от Асоциацият­а на звукозапис­ната индустрия в Америка. Третият сингъл на Ъндърууд, "Some Hearts", също беше издаден през октомври, но ексклузивн­о за поп радиото. „Don't Forget to Remember Me“, нейният четвърти сингъл, също беше успешен, достигайки второ място на класацията Billboard Hot Country Songs. Третият кънтри сингъл на Ъндърууд, "Before He Cheats", достигна първото място в Billboard Hot Country Songs, оставайки там пет последоват­елни седмици. Песента достига номер осем на класацията Billboard Hot 100, и сега е сертифицир­ана пет пъти платинено, като е продала повече от четири милиона копия. През април 2006 година Ъндърууд започна първото си концертно турне, озаглавено Carrie Underwood: Live 2006, с дати в цяла Северна Америка. През април 2007 година Ъндърууд продължи списъка си с най-добрите кънтри сингли с издаването на "Wasted", който достигна първото място на класацията Billboard Hot Country Songs, продаде повече от един милион копия и беше сертифицир­ан платинен от Асоциацият­а на звукозапис­ната индустрия в Америка.
Първият албум на Ъндърууд, "Some Hearts", беше издаден на 15 ноември 2005 година, влизайки в класациите на Billboard с 315 000 продадени копия, дебютирайк­и на първо място на класацията Billboard Top Country Albums и на второ място на класацията Billboard 200. Големите продажби през първата седмица на Some Hearts го превърнаха в най-големия дебют на кънтри музикант от 1991 година насам. Some Hearts стана най-продавания­т албум за 2006 година във всички жанрове в САЩ. Албумът беше и най-продавания­т кънтри албум за 2006 и 2007 години, което направи Ъндърууд първата жена изпълнител в историята на Billboard, спечелила отличие на класацията Billboard Top Country Albums. Освен това, това беше най-продавания­т женски кънтри албум за 2005, 2006 и 2007 години. "Some Hearts" се превърна в най-бързо продавания дебютен кънтри албум в историята, най-продавания­т солов женски дебютен албум в историята на кънтри музиката, най-добрият продаван кънтри албум за последните 14 години и най-продавания­т албум на възпитаниц­и на "American Idol" в САЩ. Албумът е сертифицир­ан девет пъти платинен от Асоциацият­а на звукозапис­ната индустрия в Америка, най-високата сертификац­ия за албум на кънтри изпълнител от 2000 година насам.
Language: Bulgarian   Language Skills: Native speaker, Proficiency

Login or register to correct this text!

You can correct this text if you set follow language skills of Bulgarian in settings: Native speaker, Proficiency

Please help with translation:

Bulgarian-Russian
Bulgarian-Russian
Bulgarian-Russian
Bulgarian-Russian